Skip to main content

Servicii

1 .CONCEPT

Amenajarea unui spatiu necesita o viziune estetica si functionala. Intelegerea beneficiarului este o calatorie in sine. Conceptul este realizat dupa fiecare beneficiar in parte astfel incat spatiul sa rezoneze cu fiecare locuitor al lui. Ideile sunt prezentate de fiecare parte a colaborarii si deschiderea este spre gasirea stilului ideal. Conceptul ia in calcul spatiul cu care lucram, dorinta beneficiarilor pentru atmosfera rezultata si bineinteles bugetul alocat. Redactarea conceptului poate fi facuta in mai multe moduri in functie de timpii necesari pentru proiectul de amenajare.

2. PROIECTARE

Orice concept are la baza o documentatie tehnica pentru a explica si a sustine creatia. Oferim o redactare tehnica usor de inteles atat pentru beneficiari cat si pentru echipele de implementare. De la detalierea planurilor de instalatii si a zonelor de plafon, pana la detalierea montajelor de finisaje si diverse elemente de montaj sau de ajustare, echipa noastra realizeaza un portofoliu riguros de informatii pentru a sustine conceptul de amenajare. Deoarece in amenajarile de interior, scenariile pot fi diverse solicitarea detaliilor extra in functie de evolutia implementarii este posibila. Proiectarea necesita comunicarea directa cu beneficiarul si echipa de implementare.

3. IMPLEMENTAREA

Un proiect de design are nevoie  de organizare  pentru toate produsele folosite si informatii tehnice pentru mobilierul folosit, atunci cand discutam de mobilier custom. Aceste liste aduna informatii precum : finisaje, obiecte sanitare, lumini, mic mobilier de serie , decoratiuni . Fiecare element are informatii legate de cantitate si furnizorul recomandat pentru a achizitiona produsul. Pentru zona de mobilier pe comanda oferim schite tehnice cu informatii precum : dimensiuni, finisaje si solicitare speciale precum sisteme si surse de iluminat propuse.

4. OFERTARE

Lucrand in domeniu am cunocut multe echipe. Aceste echipe in timp au devenit colaboratori care ne asista in implementarea proiectelor de design interior.  O echipa sudata cu o experienta si reflexe de lucru mereu aduce un plus mai mare scopului final. Va punem la dispozitie acesti parteneri pentru a avea un suport in implementarea proiectului de amenajare.

5. ASISTENTA SANTIER

Acest serviciu este separat si se discuta din timp in functie de volumul proiectelor de design. Reprezinta deplasari in teren, discutii cu echipele de implementare si vizite in magazinele de specialitate.

6. PROIECTE LA CHEIE

Putem lucra integral pentru beneficiarii Simetrica Design. Acest serviciu prezinta cele mai mari avantaje pentru o persoana care nu isi permite sa aloce timp sub nici o forma si are nevoie sa comunice organizat si rar pentru proiectul de amenajare. Serviciul vine cu foarte mult timp alocat din partea noastra si prezinta cele mai mari costuri din portofoliu, fiind vorba despre implicarea zilnica si verificarea tuturor detaliilor.

error: Content is protected !!